Csapatunk


Hétfő-Péntek  8:00-20:00

Időpont egyeztetés, csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

- gyógytorna, manuálterápia
- masszázsterápia
- orthopresszúra

Páni András

ni András vagyok, atlétika pályafutásomat befejezve határoztam el, hogy a masszőri pályát választom, mert úgy láttam nagyon fontos a kiváló sportteljesítmények elérésében a regeneráció, amit sokszor figyelmen kívül hagynak. 

Sport- és gyógymasszőrként végeztem. Majd az ázsiai technikák keltették fel az érdeklődésemet, mert első mesterem a Sportkórházban azt vallotta, hogy legjobb technika a tiszta kéz technikája, azaz vivőanyagok nélkül, csak a kezünkkel dolgozunk.

Bejelentkezés, időpont kérés
+36 20 468 6960  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 


 

Kovács Ágnes  

Kovács Ágnes2012-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetemen gyógytornász-fizioterapeutaként, majd az Általános Orvostudományi Karon akkreditált, 2 éves posztgraduális képzésen szereztem Manuálterapeuta képesítést.

Munkám során maximalista vagyok, ugyanakkor számomra fontos, hogy a kezelések jó hangulatban teljenek, bízzunk egymásban, és tudjunk örülni az eredményeknek.

Mindenkit várok szeretettel!

Bejelentkezés, időpont kérés
+36 30 966 9579   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Maczik Rita

Maczik Rita Gyógytornász

10 éve dolgozom gyógytornászként. Tanulmányaim befejezése óta folyamatosan részt veszek különböző elméleti és gyakorlati továbbképzéseken.

Célom, hogy a megszerzett tudást a lehető legmagasabb színvonalon tudjam biztosítani a hozzám forduló páciensek számára.

Bejelentkezés, időpont kérés
+36 70 533 2527 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Dr. Máté József

Dr. Máté József biológus doktor vagyok, több évtizede foglalkozom természetgyógyászattal, melyen belül kifejlesztettem egy saját módszert az ortopédia és reflexológia ötvözéséből. Ennek elnevezése „ortopresszúra”.

Maratonfutóként értettem meg igazán Kis Dénes költő szavait, mely szerint a sok megtett kilométer után "a lábam az úr s nem a futó".

Az évek során megszerzett tapasztalatok szolgálnak alapul arra, hogy olyan lehetőséget kínáljak, amely segít megelőzni sportsérüléseket illetve kezelni a már kialakult mozgásszervi betegségeket. 

Életmód terapeutaként a maga komplexitásában vizsgálom az embert.

Bejelentkezés, időpont kérés
+36 70 248 0150
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

 

Hétfő-Péntek  8:00-20:00

Időpont egyeztetés, csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

- gyógytorna, manuálterápia
- masszázsterápia
- orthopresszúra